Svar till: Reservdels"katalog" 900 Og?

Forum Modellspecifika forum OG900 Reservdels"katalog" 900 Og? Svar till: Reservdels"katalog" 900 Og?

#463737
mr.o
Deltagare

Hej! Skulle behöva en reserdels”katalog” för en OG 900 Cab -94. Antar att jag behöver en EPC. Hur får man tag på en sådan?

Detta är ju naturligtvis något som Orio har. Tyvärr är Orio (i Sverige) synnerligen dåliga på att marknadsföra sina produkter och tjänster till oss Saabägare. Orio hemlighåller denna information för oss ägare. Vissa utvalda verkstäder får köpa tillgång till den. Så en bra verkstad kan såklat svara på frågan. När det gäller ägare av entusiastbilar, som din 25år gamla, är Orio direkt kundfientliga. Effekten blir att det skrotas alldeles för många gamla (alla Saabar är numera gamla, men knappast därmed dåliga) Saabar som enkelt kunde reparerats. Det är min högst personliga åsikt.

För att bevisa att Orio kan om de vill räcker det att se på hur saken sköts i USA. Där har Orios dotterbolag hela reservdelskatalogen on-line med sprängskisser och tom foto på tillgängliga delar.

Info om OG 900 Cab -94 finns på denna länk:
https://www.thesaabsite.com/catalog/saab-900/?year=1994&bs=CV&engine%5B%5D=B207R
Varsågod!

  • Det här svaret redigerades för 1 år sedan av .
  • Det här svaret redigerades för 1 år sedan av .

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng