Svar till: Saab og9-3 2.0t

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab og9-3 2.0t Svar till: Saab og9-3 2.0t

#467472
Lsoderlund
Deltagare

16200 mil har passerat, vad passar inte bättre än att då ordna med högtalarna fram. Nyligen anlände högtalarna till panelen fram. Eftersom det är en låg eller nästa obefintlig budget för denna bil, så köptes dessa på Ebay för under 200kr. Det kan hur som helst inte bli sämre.

speka4

Blev inte heller några klippta kontakter eller liknande, utan modifierade kabelskor att passa i original kontaktstycke. Rätt trevligt med ljud i fram också måste jag säga. Högtalarna duger, är inte ute efter premium hifi i denna bil.

Har även införskaffat steget och dörrhögtalarna, alltså ett AS3. Steget är kontrollerat och fungerar, dock anlände högtalarna på detta sätt, trots väl inslaget av ”säljaren”. Man får väl tacka posten för den finfina hanteringen.

speakt2

speak1

Får försöka jaga rätt på ett par högtalare till dörrarna, om det är original som eller om det blir något budgetfynd på nätet återstår att se. En sak är säker i alla fall, det saknas bas i nuvarande system och vill helst komma undan så billigt som möjligt

Saab 99 GL ´83 "Tant Brun"
Saab 900 Turbo cabriolet ´87 "TureTurbo"
Saab 96 TT ´65 "Pruttingvar"
Saab NG9-3 SC ´07 "Andrabruksen"

Skämsbilar:
Audi A6 Avant
Bmw I3 Rex

Kassör Svenska Saabklubben samt medlem i Bakrutans redaktion

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng