Svar till: Saabklubbens årsmöte 2020 och Coronaviruset

Forum Klubbinformation Styrelsen informerar / Hemsidan Saabklubbens årsmöte 2020 och Coronaviruset Svar till: Saabklubbens årsmöte 2020 och Coronaviruset

#468158
Lustgasen
Moderator

Viktigt meddelande från styrelsen – Årsmötet 2020 senareläggs

Svenska Saabklubbens styrelse har idag beslutat att senarelägga årsmötet, vilket skulle hållits den 28 mars 2020 i Trollhättan. Detta på grund av Coronaviruset.

Styrelsen har följt utvecklingen noggrant och kommit fram till slutsatsen att senarelägga årsmötet. Vi har noterat att ett stort antal företag, organisationer och myndigheter valt att agera restriktivare än myndigheternas rekommendationer. Bland annat har MHRF skjutit på alla resterande klubbkonferenser. Styrelsen väljer att ansluta sig till denna restriktiva linje. Vi vet idag inte hur situationen ser ut i slutet av mars och har därför tagit beslutet att i god tid gå ut med detta besked för att inte hamna i panikåtgärder.

Saabklubbens årsmöte samlar över 100 människor från nästan hela Sverige. Dessutom är flera av våra medlemmar äldre och därmed mer utsatta. Risken för att smittspridning kan ske skall inte underskattas och styrelsen vill inte medverka till att smitta kan spridas genom ett årsmöte.

Vi beklagar att vi har tvingats fatta detta beslut och hoppas att våra medlemmar har förståelse för detta. Har ni frågor är ni välkomna att kontakta styrelsen.

Nytt datum för årsmöte kommer att meddelas i ny kallelse. Det kan ske genom klubbens medlemstidning, Bakrutan eller separat brev. Beroende på tidpunkt för beslut. Besked om datum kan alltså inte ges idag, utan meddelas så snart vi har tillräcklig med information om situationen.

Årsmötesförhandlingarna för 2020 finns tillgängliga enligt den kallelse ni medlemmar har fått tidigare.

2020-03-14

Med Vänliga Saabhälsningar
Svenska Saabklubbens styrelse

Saab 99 Van -77

Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

1 användare tackade författaren för det här inlägget.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng