Svar till: Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera)

Forum Övrigt Allmänt Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera) Svar till: Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera)

#468543

Tack Lsoderlund!
Har ändrat till -85. Det fanns en broschyr med där han har kryssat i färgval m.m. och när vi backtrackade så var vi överens om att det måste ha varit -83, men om du säger att det är en modell 85 så stämmer säkert det bättre än vårt detektivarbete och minnesbilder. 🙂
Jag förstår att det är svårt, omöjligt att göra en värdering. Men det vi söker är en ungefärlig mellan tumme och pekfinger visning.
Ifall det kan röra sig om närmare 1000 kr eller då 10.000 kr. Orsaken att den vi tog kontakt med Saabklubben var att det kanske var någon som såg detta och att det kanske kan bli ett kap för någon då vi vill bli av med den. Och för att kunna bli av med den så måste vi fått den värderad. win / win.

Tack för tipset med dörrarna. Ifall jag åker upp och tar bilder, finns det några andra detaljer som kan vara extra intressanta att ta foton på?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng