Svar till: Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera)

Forum Övrigt Allmänt Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera) Svar till: Saab 900 Turbo -85 (Akut behöver hjälp att värdera)

#468547

Eftersom vi inte vet vem som ”får” göra en värdering enligt boupptecknaren (ifall det finns någon registrerad eller om det kan vara en mekaniker eller vem som helst som har kunskapen) så inväntar vi hur vi ska gå tillväga på den punkten. Vår inställning är väl att det hade varit roligt om det här nu är ett ”kap” att den får komma till någon som verkligen skulle uppskatta det. Vi har inte intentionen att få så mycket som möjligt, utan vi prioriterar att den hamnar hos rätt person och ifall den har något värde att det blir ett rättvist pris. Vi har dock väldigt kort om tid på oss då garaget sagts upp, ingen av oss bor i närheten eller har plats för den efter det. Så vi inväntar svar nu hur vi får göra med den för att bli av med den. Plan A är väl att göra en auktion här i forumet med ett utropspris baserat på vad vi fått för råd. här.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng