Svar till: 2020 års Saabträff i Borlänge, 23/5, Dalecarlia Saab Meeting

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter 2020 års Saabträff i Borlänge, 23/5, Dalecarlia Saab Meeting Svar till: 2020 års Saabträff i Borlänge, 23/5, Dalecarlia Saab Meeting

#469516
Mathias
Deltagare

Hej!

Under rådande Coronaomständigheter har vi efter mycket vånda och eftertanke sett oss tvungna att ställa in träffen.

Anledningen till beslutet är att vi har svårt att säkerställa att vi efterlever Folkhälsomyndigheternas riktlinjer och vill verkligen inte riskera folks hälsa. Vi har även tagit hänsyn till våra sponsorer och deras anseende samt även i förlängningen träffens anseende. Ett alternativ hade varit att begränsa antalet deltagare kraftigt men då tappar vi en del av träffens själ så det vägvalet ville vi inte göra.

Vi har övervägt andra möjligheter att träffas men även där har vi svårt att se hur vi som arrangörer ska kunna säkerställa att vi följer de rekommendationer för större sammankomst som finns med det sociala utbyte som är så viktigt för den här typen av träff.

Vi hoppas att ni har förståelse för vårat beslut och om det är någon som har kreativa förslag på hur en träff i någon form skulle kunna genomföras så är vi öppna för dialog även om vi inte kan garantera något.

Mvh

Mathias med övriga arrangörer

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng