Svar till: Saab og900 turbo cab ´87

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab og900 turbo cab ´87 Svar till: Saab og900 turbo cab ´87

#469625
Lsoderlund
Deltagare

En bläster hade varit kul att ha, nu har jag förvisso både kompressor och blästerpistol, men har inte möjlighet att blästra då det kommer yra sand överallt och det är tyvärr inte ett alternativ. Hade säkert blivit bra med en bläster och ny färg, men nu får de se ut som de gör.

Nya slanghållare har jag inte sett, men dessa följer inte med nya ok, utan måste flyttas över, och oftast är de i skicket som mina, vilket är rätt kassa. Kanske borde nytillverkas, eller i alla fall tillhandahållas av klubben. Någon som har artnummret på hållarna?

Dessa ok köpte jag för länge sedan. De är proffsrenoverade original-ok och det står SAAB instansat i oken. Biltema säljer även ok till og900, men dessa är av horribel kvalitet, och man får vara glad om de håller ett år innan de börjar kärva ihop. Just bromsok lönar det sig sällan att köpa billigast möjliga. NOS original är troligen nästan omöjligt att hitta.

Saab 99 GL ´83 "Tant Brun"
Saab 900 Turbo cabriolet ´87 "TureTurbo"
Saab 96 TT ´65 "Pruttingvar"
Saab NG9-3 SC ´07 "Andrabruksen"

Skämsbilar:
Audi A6 Avant
Bmw I3 Rex

Kassör Svenska Saabklubben samt medlem i Bakrutans redaktion

1 användare tackade författaren för det här inlägget.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng