Svar till: Saab og900 turbo cab ´87

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab og900 turbo cab ´87 Svar till: Saab og900 turbo cab ´87

#470133
Lsoderlund
Deltagare

Snyggt jobbat 👍
Personligen tycker jeg det vara lite synd – du inte också fick ”hållaren” målat samma färg som bromsok, men det e jag det 😂
Fast om du ändå kör med ”cross spoke” – ja så lär (väl) inte mycket synas igenom ändå…. 🤔 Dessa bromsarna är ganska så ”säkra” att jobba med – sköter man bara om dom, ja så tar dom hand om dig också 😎 👌

Absolut, tanken slog mig med. Men med tanke på skicket på dem så tänker jag leta reda på lite finare och ordna till dem. Man har troligen använt en rejäl långmilare som gått på salta vägar länge när man en gång konverterade bilen, för okhållarna är lika rostiga som oken som jag bytte. Fettade väl in dem däremot.

Börjar även fundera på om jag skall byta ändröret. Är lite sugen på en hagelbössa baktil, men är lite orolig för att ljudbilden ändras till det sämre.

Saab 99 GL ´83 "Tant Brun"
Saab 900 Turbo cabriolet ´87 "TureTurbo"
Saab 96 TT ´65 "Pruttingvar"
Saab NG9-3 SC ´07 "Andrabruksen"

Skämsbilar:
Audi A6 Avant
Bmw I3 Rex

Kassör Svenska Saabklubben samt medlem i Bakrutans redaktion

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng