Svar till: Saab 9-5 Aero SportSedan 2005

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 9-5 Aero SportSedan 2005 Svar till: Saab 9-5 Aero SportSedan 2005

#470705
nisset16
Deltagare

Hej!
Supertrevligt!
Tycker du ska: 1. Plocka ner trösklarna och ta tag i hundbenen direkt! 2. Momentstag från PF till växellådan 3. En liten vinge bak, kika på Björns pärla! 4. Fälgar 5. Tvätta och åka
Min 9-5a har varit i familjen i 10 000 mil och 9 år. Visst finns rost men skicket är ju bättre än brorsans Passat som plockades ut fabriken för fyra år sedan.
Mvh
Mathias
Mer bilder, det här kommer att bli bra!

Hej Mathias,

Svarar dig nedan:
1. Självklart, detta ska göras på semestern.
2. Denna ligger i bagaget redan, den som sitter där har redan släppt på ”nedre” så kör PF direkt 🙂 Bortskämd numera, så tar den när jag har tillgång till lyften.
3. Ej beslutat ännu. Vad har Björn, Hirsch-läppen? Har en brovinge (3-fästen) liggandes original annars. Gillar den modellen också. Vart får jag annars tag på ”lillen”?
4. Fälgar är löst, ska försöka hinna uppdatera bara 🙂 Blir EJ original på denna.
5. Hahaha, bytte 25/4 och har redan tvättat 5ggr….Har hunnit åkt några mil iallafall (1/4 tank) V-Power.

Din ser ju sjukt fin ut! Älskar BBS-fälgarna. Ja bara man sköter sin bil så brukar det löna sig 🙂 10000mil i en 9-5:a är ju inget, har haft majoriteten av mina som bruks som rullat 30000+.

MVH Nils

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng