Svar till: Saab 900i med T16 -85 *en gång i träsket…*

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 900i med T16 -85 *en gång i träsket…* Svar till: Saab 900i med T16 -85 *en gång i träsket…*

#471389
M.Broberg
Deltagare

Ja det tar sig!

i väntan på tyg till inenrtaket blir det vattenpumpsbyte sen sänkning och nya fälgar samtidigt. Fälgarna dröjjer nån vecka pga att döcken har leveranstid på 6-7 dagar och jag har inte beställt ännu. sen ska det krängas o så

måste skaffa dekaler som täcker volvo logon på 3 fälgar och lyckas fixa en motsvarande dekalplatta på den 4de (nygjord mutter)

har märkt av vibrationer i bilen med. Skulle kunna vara hockeypucksmotorfästet, skulle också kunna vara dom totalt ihopsäckade sidomotorfästena.

hade gärna velat byta bägge sidofästena, har nya liggandes men har inte gjort det eftersom jag dels glömde det och dels inte bara vill byta passagerarsidan.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng