Svar till: Saab 96 -78 'GAJ'

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 96 -78 'GAJ' Svar till: Saab 96 -78 'GAJ'

#471593
johannes
Deltagare

Ja min sambo har ägt bilen från ägarbytet 2006-2011, vi köpte den med havererad balansaxel och vevlagren var lite slitna så jag bytte dom också. Vi hade den som extra bil några år, men kamaxeln bytte jag aldrig. Originalmotorn hade svarta ventilkåpor, ser att dom är blåa nu kanske ägaren efter oss har bytt motor eller målat kåporna. Han kom upp med tåget till Gällivare och körde ner till Göteborg. Som ny var bilen i Kiruna från 2006 i Gällivare, jag tror att mätarställningen var 3???? mil när vi sålde den.

Va roligt. Alltid kul med lite historia! Mätarställningen är runt 6000 nu så då har den ju gått en del i alla fall. Kul att han åkte till Kiruna och hämtade bilen :D. Var en trevlig prick. Då är det antagligen ’firman’ han hade den inne hos som har målat ventilkåporna. Det behöver ändå göras om nu igen, så kanske ska måla dom svarta igen då.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng