Svar till: Byta övre länkarm bak

Forum Modellspecifika forum OG9-5 Byta övre länkarm bak Svar till: Byta övre länkarm bak

#471852
Mats Jedmo
Webbmaster

Jepp, så var det klart fast för 2 veckor sedan, bara glömt att uppdatera här.
Jo som jag tänkte blev det tigersågen. Hmmmm verkar vara rätt hårda skruvar med fingänga dessutom så det passar kanske inte med vilken skruv som helst. Jag tänkte som så att det vill ju till att den passar precis i bussningen så enklast e väl att köpa original, särskilt då det dessutom är en ”aktiv skruv i hjulupphängningen”.
Det vart inga problem att beställa tills nästa dag hos forne SAAB-verkstaden i Kungälv. Det kostade 100:- per skruv med mutter.
När de nya armarna var på plats och dags för provkörning så upplevdes bilen stadigare i kurvorna, om det sedan var för att jag ville att den skulle bli stadigare eller att den faktiskt blev det vet jag inte men nu är den besiktigad i alla fall Å de gamla bärarmarna var det inte mycket med så det var verkligen dags att byta.

SAABoholic

95 V4 Lhd -74 Indisk gul
96 GL Super -79 Alabastergul
96 GL Super -79 Alabastergul
99 GLs Automat 4-dörrars -80 Marmorvit
9000 Cse 2,3t/170 A50 -97
9-3 SE 5D 2.0T -00
9-5 Aero -00
9-5 Linearsport Sp -03 automat
9-5 Linearsport Sp -03 manuell (Nä, jag stammar inte kanske borde söka för detta)

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng