Svar till: Söker turbo och APC kunnig!

Forum Modellspecifika forum OG900 Söker turbo och APC kunnig! Svar till: Söker turbo och APC kunnig!

#471922
turbocab
Deltagare

Finns ju mkt folk runt Skåne som jobbar med Saab. Kanske någon kontaktar dig fast frågan är hur många som hänger på forumet.

Popeys tips är ju jättebra, läs och följ! Mkt vanligt är ju läckage och slangar. Kolla ALLA. Tändningen står fel på många bilar, absolut värt kolla upp den. Grundladdet kan bli slappt också, kanske korta stången lite för att höja GLT och få lite mer tryck på slutet. Men det löser absolut inga andra problem, så att höja GLT för att lösa andra problem är helt fel väg att gå. Men på ett fungerande system i övrigt ger för lågt GLT för lågt tryck på slutet.

Sen är ju stift, fördelar lock och rotor klassiker också, nytt där kan göra under. Allt åldras med tiden, även om det står….

T8 1986 är ju inte alls lika komplex som T8 med Kat så det borde ju gå att få ordning på detta. Om bilen stått mkt så kan det ju också vara så att själv bränslehuvudet ”K jettronic” är i behov av service, finns andra guider på det. Där har jag jag inte mkt att bidra med.

Lycka till! /Martin.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng