Svar till: Bruno, en väg in i tvåtaktsvärlden

Forum Övrigt Projekt / Min bil Bruno, en väg in i tvåtaktsvärlden Svar till: Bruno, en väg in i tvåtaktsvärlden

#471975

Hallå!
Harald, jättetack för input här. Har idag en 4 bladig fläkt, så det kanske skall skaffas en annan (när jag hittar på någon lämplig site). Kylaren som jag har verkar ganska stor, men kanske är den inte av den sort du nämner. Får kolla på detta. Har satt dit pappskivan (eller rättare sagt plastskivan) under kylaren, den saknades tidigare. Systemet är genomkört med vatten och det verkar fritt från all form av avlagringar, slangarna är nya sedan i våras. Som jag förstår funkar vattenpumpen bra, har inte varit några problem.
Hur ser man vilken termostat man har? Står det på något ställe?
När det gäller remhjulet så har jag inte något annat, skall försöka ta bort huven och kolla inspänningen. Har för mig att jag läst något om 5 kgm som spänning på den. Tätningen, är det en vanlig oring, eller en radialtätning?
Någon som har ett extra remhjul liggande, om jag behöver byta.
La någon bild nedan.
Får nog bli arbete till efter helgen, skall ner till modern i Blekinge, nu när man får resa.

Tor

Bilagor:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng