Svar till: Byta kylarvätska

Forum Modellspecifika forum OG900 Byta kylarvätska Svar till: Byta kylarvätska

#472646
Martin
Deltagare

Det finns en till plugg på motorblocket, men efter lite efterforskning så har jag lärt mig att låta bli den. Risken ska tydligen vara stor att du inte får tillbaka den, eller att nått går sönder.

Om du vill spola kan du köra en slang i övre kylarslangen och en in där övre ska sitta, och bara pumpa in i kylaren, ut ur övre slangen, tills det ser rent ut. Utan termostaten förslagsvis och om möjligt med varmt vatten.

Pluggen på kylaren sitter i högra nedre hörnet, framför batteriet typ. Plast/gummit historia. Skruva så kommer det tillslut, annars får du rycka nedre kylarslangen.

Läste nånstans att det ska gå i ca 10 liter totalt, vilket bekräftas av att jag blivit rekommenderad att hiva i 5 liter glykol och resten vatten. Fått en bra blandning på det, men då var det spolat så det bara var vatten i systemet.

Ställ även värmekranen på max så du får rent där inne med!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng