Svar till: 92A baklampor glas ?

Forum Modellspecifika forum 92/93 92A baklampor glas ? Svar till: 92A baklampor glas ?

#473249
supersonett
Deltagare

Hejsan,
Jag skulle ju svara på detta inlägg, men ”ska bara” först… Nåja, bättre sent än aldrig. Löste sig din situation @supersonett?
Annars angående att göra kopior utav härdplast, så är nog kruxet i kråksången en skaplig vakuumtank där ”gjutform” ryms. Att få bort alla luftbubblor ur en härdplastblandning är a och o för lyckad slutprodukt, speciellt en genomskinlig sådan. Jag har inte ingen egen erfarenhet, men jag gissar att en hink med lock, kopplad till en vakuumpump, inte håller måttet. Men en tryckkokare (kastrull) kanske skulle kunna duga? Om det finns någon med erfarenhet om detta på forumet, kommentera gärna.

ojj , detta missa jag

hej , jo det löste sig , hitta ett pas NOS glas , så nu har jag faktiskt 3 stycken 🙂 , nu måste man bara renovera hållaren med lätt hand , de var lite rostiga 🙁

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng