Svar till: SAAB 900s -91 (Uppdrag: Ha kul!)

Forum Övrigt Projekt / Min bil SAAB 900s -91 (Uppdrag: Ha kul!) Svar till: SAAB 900s -91 (Uppdrag: Ha kul!)

#473524
Martin
Deltagare

Då tänker jag helt enkelt gissa på att det är 170! Börjar fundera på om det kanske ska bli att hela får stippas och lackas på nytt… Rätt mycket småsaker som skulle behövas fixas, och som helhet skulle det nog bli rätt många ytor att bättra på… Får se, och om så är fallet så spelar chansningen ingen större roll.

Efter att droppen hittades idag så försökte jag arbeta mig uppåt från den, men hittar inget högre upp. Får väll anta att det är precis där i skarven det läcker. Lite irriterande om jag får säga det själv. Testade att känna på bulten, ville se om den satt lös, men den sitter som berget.

Efter att jag torkade av den stod bilen tills nu ikväll. Ingen droppe syntes till. Ville en gång för alla kunna konstatera om det bara läckte när det blev varmt. Konstigt nog läcker det inte. Lådan är inte tom, men i lägsta laget. Känns som att det fortfarande borde kunna läcka. Köpte olja för att fylla på, men det får vänta tills jag vet om fenomenet mysteriskt har upphört.

Vidare har jag försökt få loss förlängningarna till stötfångarna, men stötte på patrull i form av den lilla skruven i framkant. Fastrostad och i princip omöjlig att komma åt med aero läppen som sitter fast i samma bult. Hatar det här mellansteget i rost när allt sitter fast och inte rostat så pass att det bara ramlar av. Var så mycket lättare på C’n… Men har i alla fall konstaterat mer rost, men inte så illa. Går att göra rent och skydda på nytt.

Det var väll allt som hänt idag. Tack för era svar!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng