Svar till: Procedur för byte av styrservoolja

Forum Modellspecifika forum OG900 Procedur för byte av styrservoolja Svar till: Procedur för byte av styrservoolja

#474098
Mags
Deltagare

Tänk på att fylla med med korrekt servo-vätska. Systemet är känsligt och häller du i fel olja, så kan du få läckage. Detta har troligen min bil råkat ut för, med resultatet att jag nu står inför ett styrväxel. Speedparts har nyligen börjat sälja korrekt servo-vätska till og900 och tidiga 9000.

I en äldre tråd i samma ämne nämner du i ett inlägg daterat 2019-07-11 att oljan från Speedparts både lindrade läckage och gjorde servot tystare i din cab. Är det i denna bil du nu måste byta styrväxel? Var det i så fall en annan olja än den Speedparts säljer nu eller samma sort? Är det samma sort så blir jag kanske inte jättesugen på att byta till den… Såvida du inte tror att problemen härstammar från att felaktig olja använts tidigare, innan ditt byte?

Lsoderlund, vore uppskattat om du ville följa upp på detta.

/Magnus
’92 T16 Coupé

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng