Svar till: Saab 900s ’92 Projekt upprustning!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 900s ’92 Projekt upprustning! Svar till: Saab 900s ’92 Projekt upprustning!

#476087
saabfred
Deltagare

Ta bilder på ALLT!
Själv har jag blivit så sjukt bitter med åren. har nog sett 50-100 styck bilar med diverse specialdelar från saab som visat sig vara helt standard bilar, trimmade på 90 talet osv. Har tvärtom inte sett en enda jävla bil med specialdelar från saab trots alla som påstått motsatsen.
min egna 85 är närmast som jag vet att det är besvisat nått. det är en 900i 85 fick motorn bytt till en T16 1985 medans saab i södertälje ägde bilen. Sen om nått är direkt special på den? tvekar starkt. nån stoppade i en splajjs ny T16 och kopplade elen som en idiot typ.
finns så sjukt många sägner osv om specialbilar att till slut..
lägg till det faktum att jag på 15 år aldrig hört Någon nämna grövre krängare till og900, en produkt som inte kan ha gjorts i en serie av 1 eftersom det är en såpas avancerad del att tillverka och kostnaden för att göra 10 ändå skulle varit fånigt hög / styck.
ja då blir jag skeptisk helt enkelt till den biten
ombyggd bakaxel och längre tvärstag har ju folk gjort sen 80 talet hemma på gården så det kan det mycket väl vara på den.
det du berättar om bilen så är det Väldigt mycket som inte riktigt klingar rätt helt enkelt.
jag ser fram emot att bli motbevisad 🙂
ps.
bilen har EGR. motorn eller mycket stora delar av motorn är från innan 88B
Lådan har oljesticka vilket iofs går att bygga om en sen låda till.

Förstår dig! Har också hört om mycket ”special”
Men gubben jag köpte bilen av är en nära vän till familjen och en gammal kollega till farsan, han köpte bilen 1985 och har gjort allt på bilen själv, så jag tror ändå att de mesta stämmer då han jobbade på chassi på tekniska på Saab, finns massor av saker som Saab tog fram i bara 2-3st men som aldrig kom till produktion pga. det ena o det andra, ta bara 17” super aero, beige instrumentpanel till 900 osvosv!

Men det ska bli kul att se vad som stämmer och inte, kommer självklart ta kort på allt så man kan jämföra 😎😄

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng