Sv: Den opalgröna skönheten!

Forum Övrigt Projekt / Min bil Den opalgröna skönheten! Sv: Den opalgröna skönheten!

#171667

Äntligen kan jag låsa bilen! :applause: Jag hade fått en ny låscylinder, men den var ju av en helt annan sort och passade inte alls. Istället fick vi plocka bort en ”låsbricka” från den gamla cylindern – den brickan fjädrade inte tillbaka utan fastnade i ett läge. Tillbaka med allt igen och låset fungerar! Dock är passagerardörrens lås också trasigt, men den dörren kan man ju låsa inifrån! Skulle alltså behöva 2 nya låscylindrar till dörrarna, gamla nyckeln fungerar på tändningslåset och bakluckan, samt behöver lite nya clips för dörrpanelen.
Idag var jag och tvättade bilen in- och utvändigt, putsade upp den och fixade.Upptäckte att höger baklampglas behöver bytas då det är ett hål i glaset.
Fick många positiva kommentarer av folk vid macken när jag tankade – sånt är kul! Åkte sedan en sväng för att hitta en trevlig plats för fotograferande när bilen blänkte i solskenet.På eftermiddagen blev det årets premiärtur med motorcykeln! :racesmile:

Saab 96 GL- 78, orkidévit
Yamaha FZ6 S2 - 08, midnight black

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng