Sv: Dragbilen

#121040
Martin Sigge
Deltagare

Well,

det går långsamt med färdigställandet av vagnen, men nu har jag i alla fall gjort en dragkrok till Gammsaaben så att jag kan ta med GT:n till Prins Bertil Memorial den 1/6 (http://www.gardesloppet.com).

Kanske detta inlägg borde ha hamnat under något dragkrokstema, men hoppas ni ursäktar. Det har ju ändå viss anknytning till husvagnsprojektet.

Lite 4-kantrör från förra jobbet, och några kaviarsträngar från Clas Ohlsons pinnsvets verkar funka.

Kofångarfästena känns tillräckligt stabila för lugn och fin körning.

Se’n gäller det förstås att kunna ta upp kraften vid en stark inbromsning. Golvet är hyggligt rostfritt, så det borde hålla bra.

Svårt att undvika att borra i karossen. Lite synd kanske, men oundvikligt för att skapa ett snyggt ekipage.

Ursäkta rosten, men det är mest på ytan. Ska fixas vid tillfälle. Genom att lätta på dessa bultar + den mittersta på det främre fästet kan man snabbt och enkelt ta bort själva dragstången när den inte behövs.

Såhär blev det. Ser väl ganska anständigt ut? Man lär väl känna lite på kofångarfästena under de första kilometrarna kanske.

Ja det var allt för idag. Fortsättning följer.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng