Sv: GM – ett amerikanskt företag

Forum Övrigt Allmänt Ett intressant inlägg på Saabforum…… Sv: GM – ett amerikanskt företag

#90762

mats a
Deltagare

Vi ska inte glömma att GM är, just det, ett amerikanskt företag. Att GM överhuvudtaget sysslar med badgeneering beror tydligen (källan har jag glömt) att amerikanska bilköpare skiter i ursprunget, bara bilen är billig, säker och med god service etc. Att då lancera en Saab 9-7 som egentligen är en Blazer (eller?) har inget med patriotism att göra, bara kommersialism.

Det är vi svenskar som har kvar den där bilden av Trollhättefabriken på 50-talet på näthinnan, där ingenjörer i vita rockar och mekaniker i blå rockar handknackar fram små 93:or, alltmedan solen strålar utanför.

Kapitalets mål är och har alltid varit monopol, så att man kan dominera marknaden och slipper kvalitetsutveckla sina produkter men upprätthålla höga priser för att säkra profiten och hålla aktieägarna lugna.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng