Sv: HJÄÄÄLP!!

#106952
hotrodder
Deltagare

Okey, var ett tag sen nu då det varit fullt upp med andra bilar och förberedelser inför motormässan i helgen men har idag bla. rivit ut bensintank och plockat isär bakvagnsupphängningen och behöver nu hjälp så jag kan fortsätta.

Har skickat några Pm till 92´a ägare men lägger även ut ett rop här så…

Behöver veta hur det egentligen ska se ut vid fjädringsegmentet bak på inneskärmen. Allan har helt klart petat dit en ersättning för genomslagsgummit och jag har ingen aning om hur det ska se ut. Som du ser på bilden så är det två bultade vinkeljärn med två gummibuffertar i var ända som klacken på bärarmen löper mellan.

Dessutom fattar jag inte hur övre stötdämparinfästet skall vara/se ut då rosten har gjort sitt bästa att förinta detta, dessutom är det lagat i omgångar med plåt på plåt svetsat och jävligt.
Du ser vilka delar jag menar (inringat med rött) på bilden..
Undrar även hur det ska se ut på insidan i skuffen just vid stötdämparfästet, typ sitter dämparen innifrån skuffen eller hjulhuset? Inte så lätt att veta för där är det bara luft just nu..

Söker och hoppas alltså på bilder och ev. mått på hur det egentligen ska se ut. I min verkstadshandbok finns ingen bild på just detta ställe. Vill du och kan du så Pm´a mej så får du min regular mailadress

1000 tack på förhand// Lars

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng