Sv: Minireportage från Vallåkraträffen 2011

Forum Klubbinformation Träffar & andra aktiviteter Vallåkraträffen 20-21 aug – Uppdaterad! Sv: Minireportage från Vallåkraträffen 2011

#31195
Bengt Åkesson
Deltagare

Efterom jag jobbade på vår monter från regementet blev det inte tid med allt för mycket botaniserande bland alla bilar men jag försökte leta upp en del Saabar som fanns på plats.


En verklig pärla var ju Peggy Sue som byggdes redan i slutet av 80-talet och lever sitt liv på Nostalgicafeet i Tomelilla. Fick en kort pratstund med ägarna/byggarna och det var bara glada miner speciellt eftersom det resulterade i ett pris.


Maptun var på plats med några diskret ombyggda Saabar av nyare modell. Snyggt och prydligt och fort gick det på strippen. Det hela resulterade i att jag införskaffade lite ny programvara till 9-3 Aeron. Bra marknadsföring tydligen.


Flanerade runt bland Saabarna och upptäckte snart att även yngre Saabentusiaster tar 9-5 Combi och bygger om, fixar och trixar. Även OG 900 och 9000 fanns på plats men inte så många ”gammelsaabar”. Generationsskifte på gång.

En trevlig helg med massor av besökare i vår monter och många trevliga samtal om både militärt och bilar och då Saab i synnerhet kanske. Synd är bara att man hela tiden måste bli påhoppad av oliktänkande personer eftersom man gillar Saab. Vi entusiaster skall väl inte klä skott för att företaget strular till det?

Bilder i stort format hittar du här!

/B

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng