Sv: Operation Underbett del 2

Forum Övrigt Projekt / Min bil Operation Underbett Sv: Operation Underbett del 2

#135942
cljo
Deltagare

Ingen havererad låda

Nu gällde det att agera innan adrenalinet lämnat kroppen. Jag menar, man har ju läst HotRodder här på forumet…

Säljaren, sonen i familjen, menade att växellådan var paj. Men redan vid bogseringen hem var det problemet löst. Kopplingen hade kärvat ihop och redan i följande kvarter brummade V4:an godmodigt igång.

Bromsarna satt inte fast. Det luktade inte blöt hund i kupén. De flesta elektriska funktioner fungerade – inklusive den helautomatiska värmesitsen. Saabkvalité!

Snabbt intogs tomten av saabister. Mest nöjd är jag över att jag för ett ögonblick fick John Jonasson att för en mikroseukund se en gnutta avundssjuk ut, en uttryck som annars alltid drabbar mig själv närhelst den mannen rullar in med en GT 750 eller en kortnos 95 eller en soltaks 96:a eller en…

Efter auktoriserad (John) inspektion fick bilen godkänt. Ingen rost i bakskärmar eller stötdämparfästen. Enligt känt mönster från Bockstensmannen hade karossen på något mirakulöst sätt undgått förintelse. Obegripligt med tanke på att den stått utomhus under ett drygt decennium.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng