Sv: Re: 2-tumssystem jämfört med original till TT

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT 2-tumssystem jämfört med original till TT Sv: Re: 2-tumssystem jämfört med original till TT

#136812
kalle .p
Deltagare

Visst gör ditt 2″ system skillnad även på din otrimmade motor. Det är så jag sa tidigare kan en tvåtaktare andas bättre så går den också bättre detta gäller ocks på den orginal motor.
Sedan är det också mycket vanligt att orginal systemen är helt igen satta av olja och då går ju motor ännu sämre när den inte alls kan andas.

Men det finns en begränsning på att man inte bör använda sig av större rör än 2″ få då inns det inget motstånd i röret och då kommer motorn att gå mycket dåligt. Har du haft mobed så har du säket testat att ta loss avgasröret helt för att den skulle gå bätte men det gjorde en inte alls utan den bara lät en massa.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng