Sv: Re: 2-tumssystem jämfört med original till TT

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT 2-tumssystem jämfört med original till TT Sv: Re: 2-tumssystem jämfört med original till TT

#137507
peter hansen
Deltagare

Jag har tidigare på detta forum klagad på just detta med att bakre dämparen sätts igen, och at dämparen då inte längre dämpar något.

I början var jag mycket nöjd med klubbens tvåtumssystem. Men snart försvann glädjen, då bakre dämparen förlorade sin verkan. Bilen blev så högljudd att man helt enkelt inte står ut med att åka i bilen, och att det blir pinsamt att starta bilen. Jag har ofta funderad på när saken egentligen skulle lösas – det är tråkigt att betala pengar för ett oanvändbart avgassystem.

Så: Har det hänt något? Är konstruktionen ändrad, så problemet inte uppstår?

Jag är medveten om Rolf’s bortgång och därav följande problem för klubben, mën frågar ändå och efterlyser lösningar från andra som måste ha haft liknande problem.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng