Sv: Re: 2″ tvåtakt avgassystem – fördelar?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT 2" tvåtakt avgassystem – fördelar? Sv: Re: 2″ tvåtakt avgassystem – fördelar?

#71994
enor
Deltagare

Citat:


Ursprungligen postat av Peter Hansen:
[qb] Det där med släggan… Ska nog försöka få röret att passa bilen i stället.
[/qb]


Haha… en liten förklaring på det där kanske är på sin plats. Det är så att på min bil är både bagagerumsgolvet och stora delar av ”väggarna” i bagaget utbytta. Av mej faktiskt, 1991… det var mitt första bilprojekt som involverade svetsning, men så var jag ju bara 20 år gammal. Sedan har bilen vandrat runt lite i området hos olika ägare innan jag köpte tillbaks den förra våren.

I alla fall: Eftersom jag inte var så van vid att svetsa tog jag till lite väl mycket ”sömsmån”, kan man säga… så den där nedhängande plåtfliken var bra mycket längre än vad den borde vara, och tog alltså i röret. Hade ingen bra plåtsax tillgänglig för att ”trimma ner” plåten till mer normal längd, utan krökte den nedstickande fliken lite åt sidan med hjälp av nämnda slägga. Så var det med det! 🙂

/Magnus

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng