Sv: Re: 2″ tvåtakt avgassystem – fördelar?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT 2" tvåtakt avgassystem – fördelar? Sv: Re: 2″ tvåtakt avgassystem – fördelar?

#71974
Martin
Deltagare

Styrelsen har tillsatt en reservdelsgrupp som har till uppgift att stötta klubbens reservdelsman Rolf Jensen i arbetet med reservdelar. Rolf har FULLT upp som det är. Gruppens uppgift är att assistera i framtagningen med bland annat provning av prylarna. Fredrik ingår i gruppen som ser över avgassystemen med uppgiften att hantera kontakten med tillverkaren.

Lite statistik
Klubben har sålt uppskattningsvis 120-130 avgassystem av denna typ. Ungefär tre system har återlämnats till klubben omonterade.

Klubben tar 1450kr för ett komplett 2” avgassystem från grenröret. 2” till tvåtakt säljs inte av Mekonomen. Mekonomen tar 2050kr för ett 2” halvsystem från katalysatorn och bakåt.
Betänk att vi endast ”lägger på” för att kunna producera fler reservdelar till entusiasterna alternativt ordna saker för medlemmarna.

Min nyligen sålda 96-66:a gick i varje fall utmärkt i flera år med klubbens tvåtumssystem och definitivt över 800 mil eftersom jag bruksade den.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng