Sv: Re: 900 Aero Monte Carlo Yellow

Forum Övrigt Projekt / Min bil 900 Aero Monte Carlo Yellow Sv: Re: 900 Aero Monte Carlo Yellow

#187867
esak
Deltagare

Det enda jag vet i nuläget är att dom gifte sig typ maj/juni 1992. Då hade dom en bekant som körde och han hade lånat den från ANA Nyköping. Nu ska jag inte svära på att den tillhörde ANA vid denna tidpunkt, då det ändå gått ett helt år sen den inreggades. Jag kan bara gå på vad jag fått berättat för mig och tyvärr finns inte det genuina bilintresset hos mina annars så trevliga svärföräldrar, dvs dom går inte över berg för att forska i saken. Kan försöka forska lite mer i det dock, jag ber att få återkomma!

Nu är det ju inte helt otroligt att bilen faktiskt varit utställningsbil vid den givna tidpunkten. Jag hade en T16, 92 förut som lämnade bandet med Aerokit osv en del provgrejor, men det är en annan historia. Hur som, den bilen gjordes sent 91, tjänade som fotobil i Saab Automobiles ägo, varefter ANA Trollhättan ägde den till sent 1994. Med andra ord – bilar ägda av ANA har förekommit vid fler tillfällen, och även under ganska långa tidsrymder… Den ligger kvar på min garagetsida om intresse finns. http://www.garaget.org/esak End of OT.

Nåväl, det var ett sidospår. Jag återkommer! 🙂

/Isak.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng