Sv: Re: 9000 CD ?

Forum Modellspecifika forum 9000 9000 CD ? Sv: Re: 9000 CD ?

#152793
rodder76
Deltagare

Det är nog svårt att säga vilken modell som är mest eftertraktad. Idag så är det få modeller av 9000 som är speciellt eftertraktade.
Men om man vill leta efter något speciellt, som man kanske tänkt bevara inför framtiden så kanske CD Aero 1991 är något att hålla utkik efter. Vad gäller Aero 1991 så är det mest CC-modellen som entusiaster tagit hand om. Tyvärr har inte CD Aero samma kjolpaket som CC Aero.

Personligen så skulle jag gärna åka i en tidig CD. T16 -88 mörgrå med svart skinn och 16″ Crosspoke, som på reklambilderna från tiden skulle sitta som en smäck.

Vill man åka ståndsmässigt så kanske Griffin är att föredra. Griffin fanns både med 2.3T och med V6. EN bil som jag själv vurmar lite extra för är en 2.3T Griffin, efter det att Griffin fick pilotinredningen som annars är mest känd för CS Aero. Tyvärr tror jag att det går att räkna dessa på en hand och i värsta fall på ett finger eller två. Kan man tänka sig en med V6:a så växer dock utbudet.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng