Sv: Re: 9000 CS – Bottilia

Forum Övrigt Projekt / Min bil Saab 9000 CS -94 (Bottilia) Sv: Re: 9000 CS – Bottilia

#126244
janneh
Deltagare

Sådärja! Hjulhuslisten och kjolbiten just bakom hjulhuset fick sig flera omgångar med Black Chrome och såg därefter riktigt vettiga ut. Efter att ha sprayat rostskydd där plasten skulle på var det så dags för återmontering. Jag är lite tvehågsen till moderna tiders plastsjok på bilarna – å ena sidan kan mycket elände gömmas under dem och plasten går inte att svetsa när den går sönder, å andra sidan går det att göra lagningar bakom med fokus på kvalité och inte estetik och man slipper lågt sittande plåtar med miljoner små rostande stenskott i.
Men en sak är säker, ska man ha plast ska det vara monterat som på 9000: Till och med hjulhuslisten är ju säkrad med skruvar förutom clips. Och muttrarna som suttit i grussprutet i 14 år gick att få loss med minsta hylsnyckelhandtaget! :applause:

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng