Sv: Re: 900==>husbil

Forum Övrigt Allmänt 900==>husbil Sv: Re: 900==>husbil

#87661
brandchefen
Deltagare

Måste rätta mig själv. Toppolan gjordes visst till Scorpion också. Hur fick jag så reda på det ?
Jo, här är följande lilla historia:
Eftersom det var Landskronafestival denna helg beslöt jag mig för att köra in på lördagseftermiddagen med 900:an med Toppolan på för att kunna njuta av god mat och alkoholhaltiga drycker och med Peters (tillverkaren av Toppolan ) ord ringande i öronen: Istället för att bo på campingplats, kör ner till småbåtshamnen och parkera/sov där. Sagt och gjort ! Kvällen och natten förflöt med god musik,mat dryck och vackra damer. På morgonen när jag satt och åt frukost kom granndamen som bodde i husbil och sa : Igår kväll kom där några män förbi och tittade på Toppolan och den ene sa att han hade gjort den ! – Dom sitter nere i hamnen i en av katamaranerna !
Då visste jag genast att det var Peter. Snabbt ner och mycket riktigt där satt han.
Där fick jag så bekräftat om Scorpion och att det bara var till Saab 9000 man gjorde Toppola till.
Jag fick också veta man gjorde ca 30 skåp till Fordarna varav en såldes i Sverige , tre till Danmark,
några till England och de flesta till Tyskland. Då förstår jag också varför jag inte har sett något skåp på Ford i Sverige.

Ulf

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng