Sv: Re: 96 -72 (Original)

Forum Övrigt Projekt / Min bil 96 -72 (Original) Sv: Re: 96 -72 (Original)

#27587
vinterstan
Deltagare

@Christian Haugsöen wrote:

Nu har jag inte jättestor erfarenhet av V4 motorer, men jag har haft en og900 som packningen hade gått på. Då såg både kylarvattnet och motoroljan ut som mjukglass ungefär då de blev uppblandade med varandra. Ta en kik och se! Men som sagt nu jämför jag två ganska olika motorer!

Det är väl ett klassiskt tecken, precis som du säger. Tack och lov så är oljan fin, så det kan nog ha gått bra.

Däremot körde jag lite kylar rensning igår, och det gjorde ganska stor skillnad. Det tog betydligt längre tid innan bilen blev varm och den blev inte fullt så varm heller.

Det jag ändå undrar på är det faktum att om jag hade kupévärmen på för fullt så höll sig tempen runt N, men annars steg den.
Såklart beror det på att kupéfläkten hjälpte till att kyla, samt att systemet fick några extra deciliter att pumpa runt, men att sätta på värmen i bott kan väl inte vara en original-lösning?

Några fler tankar runt detta, någon?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng