Sv: Re: 96 V4 1967 – Råd inför köp

Forum Modellspecifika forum 95/96 V4 96 V4 1967 – Råd inför köp Sv: Re: 96 V4 1967 – Råd inför köp

#202628
engstrom
Deltagare

@vinkelfyra med kors wrote:

Rostlagningarna ser ganska amatörmässiga ut. Det ser ut att vara plåtbitar svetsade/popnitade ovanpå rosten. Sedan påsmetat rostskydd.Vid tanken är det lagat med någon form av spackel! Det verkar även vara ett oljeläckage från motorn, högersidan ser ganska kladdig ut. Det ser inte ut att vara ett hopplöst objekt men du får nog räkna med en hel del svetsande om det skall bli bra. :weld

Ska kika närmare på lagningarna imorgon, är det så pass fuskat att de har lappat direkt på rosten så är det ju tragiskt. Ska det göras så ska det göras på riktigt.
Bilen är amatörmässigt omlackerad från fönster och ner på sidorna. Om de har fuskat med lagningarna så kan det ju ligga rost under lacken dessutom.
Att det kommer bli svetsande senare har jag inget emot så länge de nuvarande lagningarna håller åtminstone till nästa år.

Oljeläckage låter dock lite mer oroande, ska försöka hitta på var det läcker. Är det något som generellt bör åtgärdas direkt eller något som man kan leva med ett tag?
Bilen kommer inte köras till vardags utan bara till turer på helger osv.

Då jag vill ha just denna årsmodell om det ska vara en V4 så är det inte varje dag det dyker upp ett objekt till försäljning. Men om det är för mycket jobb/pengar som krävs för att få ordning på den så får jag nog vänta tills ekonomi och förvarningsplats är bättre.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng