Sv: Re: 99:a 1974 le har börjat tveka på gasen :(

Forum Modellspecifika forum 90/99 99:a 1974 le har börjat tveka på gasen :( Sv: Re: 99:a 1974 le har börjat tveka på gasen :(

#97872
exceller8
Moderator

Går det inte att beställa genom Volvo då? En sån simpel detalj borde ju finnas även där ? Om inte annat beställs den genom GCP men då kostar den säkert 5995kr

Jo, man kan tycka att det är en simpel detalj, men den verkar vara väldigt svår att få tag på. Eftersom jag inte hittade den på http://www.gcp.se (som är officiell återförsäljare till Volvo) så ringde jag dem och frågade men filtret fanns inte ens med i deras listor! Jag sökte i Google på ”volvo 241724” och då var det bara CVI som verkade ha den…Den finns med i Bosch reservdelskatalog, men den är slut på lager hos dem och det finns ingen ersättningartikel.

Hursomhelst jag är inte ens säker på om jag måste byta den…tänkte bara att det kunde vara säkrast eftersom jag har lite dålig tomgång och den skulle bytas var 2000 mil enligt handboken och den inte verkar vara bytt på länge….

Lite lustigt i alla fall att P1800 och 99 EMS hade samma insprutningssystem (eller i alla fall samma filter), det visste jag inte innan!!!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng