Sv: Re: 99or från den här klubben på garaget.org?

Forum Modellspecifika forum 90/99 99or från den här klubben på garaget.org? Sv: Re: 99or från den här klubben på garaget.org?

#119081
Lustgasen
Moderator

Tänka sig vilken fin bil , och finare blir den till nästa säsong i sommar 😉

Men jag måste hålla med om att det finns oerhört många 99or som är ”t16konverterade” och det är lite störande tycker jag. Man kan väl behålla bilarna (åtminstone de tidiga) i originalskick istället för trimma sönder dem.

Personligen känns det lite uttjatat att hinka in en t16 motor i en 99. Vill man vara orginell drar man in en t16 i en 96a , det finns inte så många som gjort 😀 och nog tusan går dom bättre.

Menmen, antar det inte finns så många urturbos på garaget för att dels det inte finns så många kvar och dels för att de som äger dem (en del) oftast inte vet vad ”garaget.org” är eftersom de kanske är äldre. 99t16-ägare är ju oftast (inte alltid) yngre.

Saab 99 Van -77

Sekreterare och redaktör i Svenska Saabklubben

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng