Sv: Re: ABS Problem 1992 T16, luftning/Svampigt?

Forum Modellspecifika forum OG900 ABS Problem 1992 T16, luftning/LÖST!!!! Sv: Re: ABS Problem 1992 T16, luftning/Svampigt?

#32712
stefan
Deltagare

om resultatet blir lika med gammal traditionell pedalluftning som med en luftman skulle jag nog vilja påstå att båda varianterna är lika dåliga på just ditt system. Många ABS system som är tomma går inte att pedallufta överhuvudtaget utan kräver lite mer skjuts på vätskan och lika blir det väl med luftman, visst är det ett bra hjälpmedel ibland men till trilskandes ABS system? näee.

Det kan vara så att enda lösningen är en proffsluftare som trycker igenom hela kretsen i ett tag. De fyller på burken samtidigt så det är hela tiden vätska som finns och man behöver inte stanna upp och fylla på mer och krångla för då kan det vara så att de där retliga bubblorna kryper tillbaks och sen inte tar sig ut när du kör igång igen.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng