Sv: Re: Alltså de här bromsoken fram…..

Forum Modellspecifika forum OG900 Alltså de här bromsoken fram….. Sv: Re: Alltså de här bromsoken fram…..

#194106
cx-t2
Deltagare

Det är lugnt Morsole, jag har skrivit spaltmeter själv med resultat att ju noggrannare jag har beskrivit desto mer har personen som frågat lutat åt att lämna bort bilen. Sånt är ju faktiskt trist.

Nu får just det här oket förbli i delar. Fixade en ersättare för 250:- på skroten och det får vara värt ett långskott att det fungerar. De här styrningarna som jag surrade om ovan följde med klossbygeln ut ur oket som nu är i delar. Det satt som S*tan. Då hör till saken att jag rödvärmde med acetylen!

Är oken 88-> av bättre kvalisort än den här bygelvarianten? Vart av misstag erbjuden ett sådant nyare ok på skroten igår. Dock stod jag ju med nya belägg till bygelsorten så jag gick på den linjen. Hade ju varit tvungen att köpa två ok av den nyare sorten också.
Om det går att bygga om och är värt besväret så kan jag ju överväga sortbyte på oken i framtiden.

Ni föredrar de nyare?

/Mattias

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng