Sv: Re: Alternativ metod att kyla trubbnos?

Forum Modellspecifika forum 95/96 TT Alternativ metod att kyla trubbnos? Sv: Re: Alternativ metod att kyla trubbnos?

#124611

phermansson
Deltagare

Sommartermostat låter bra, en sån ska jag ha utkik efter.
Har nu åkt 60 mil i hettan med Saabo efter, och vi snackar hetta 🙂 Men vi klarade oss från kokning i alla fall, ett par kylstopp fick det bli i vissa långa sega uppförsbackar. Jag har Spal-fläkt, bortklippt plåt, ingen kylargardin, tätning batteri–plåt, tropikgälar, uppspärrad bakkant på huven. Men ändå krävdes full värme i kupén med fläkten på max bitvis. Att stänga spjället ger sämre kylning, samma sak när man riktar om luften mot rutan. Bäst effekt gavs med fullt blås mot golvet, med risk för brännskador på fötterna… 🙂
Men jag är ändå imponerad av att 46-åringen klarat 60 mil i 25-30 grader med Saabo på släp utan ett endaste lite krångel!

OT: Tråden får vara som den är, även om jag kanske ändrar rubriken. Ska samla all nyttig info till Wikins sida om kylning.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng