Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

Forum / Övrigt / Allmänt / Andra ställen än SSK forumet / Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

    november 21, 2011 at 07:24 #35202

    @Hans H wrote:

    @Hotrodder wrote:

    Hur många är av forumets registrerarade användare är aktiva och som dessutom i sina inlägg bidrar till en trevlig stämning här på forumet?

    Jag gör mitt bästa för att forumet ska vara ett positivt ställe. Negativismen flödar så fritt på andra ställen.
    Och jag älskar dina gamla trådar. Skriv gärna mer om den där 93V4:an är du snäll. 🙂

    Jo de flesta gör nog det men min fundering blir ändå hur många det egentligen är totalt, som över huvud taget aktiv skriver inlägg? Vet ju att många bara läser så mörkertalet tror jag är skrämmande högt. Dessutom tror jag många av dessa “läsare” skräms av att skriva inlägg när tonen blir ful och sandlådetjafset breder ut sig. Jag tror inte heller att forumet kommer dö, många hänger nog kvar. Men med tanke på att det egentligen inte är så många procent av alla registrerade användare som verkligen skriver. Så känns det som att kurvan på “bra/vettiga” inlägg procentuellt sett pekar nedåt.

    Det är just det som är min kärnfråga. Sen hur många som väljer att sitta kvar, söka sig till FB eller nåt annat socialt media kan inte jag svara på. Men flera har ju öppet skrivit att man lämnar, slutar att bevaka forumet etc. och det är lika illa som problemen med nyrekryteringen av medlemmar som under ett antal år funkat sisådär.

    Ot: Tack! tråkigt som fan med geting bara och 93-4´n är faktiskt inne i värmen nu 😉