Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

Forum / Övrigt / Allmänt / Andra ställen än SSK forumet / Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

    november 21, 2011 at 09:36 #35208

    Jag tror att mycket handlar om att kunna samlas kring en gemensam sak eller ibland ett gemensamt projekt. Saabägare är ju som bekant individualister 🙂 , så t ex projekttrådar med lite tempo och progress och regelbundna uppdateringar där alla kan känna igen sig i alla/vissa moment (eller bli inspirerade av) är nyttiga för sammanhållningen.
    T ex är bygget av Julles 92:a en sådan tråd som engagerat massor av människor utan att det behöver blir tjafs. Där kom det fram användare som nästan aldrig tidigare skrivit ett inlägg när det letades grejer och svar på frågor. Det kanske vi kan lära nåt av för våra egna trådar. Likaså den mest lästa tråden alla kategorier någonsin: GT750. Snacka om engagerat publikintresse!

    Bägge dessa exempel handlar om att “ödmjukt” berätta och föra ut en spännande historia på ett intressant sätt, inte bara att posta sina (ibland tykna) åsikter för att sätta en poäng i skrevet 😯 på nån annan.
    “Storytelling” kallas begreppet inom modern marknadsföring, vilket är ett otroligt viktigt verktyg idag för ett företag. Som tur är har vi Värmlänningar det medfött… 😀

    /D