Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

Forum Övrigt Allmänt Andra ställen än SSK forumet Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

#35208
Dicst
Deltagare

Jag tror att mycket handlar om att kunna samlas kring en gemensam sak eller ibland ett gemensamt projekt. Saabägare är ju som bekant individualister 🙂 , så t ex projekttrådar med lite tempo och progress och regelbundna uppdateringar där alla kan känna igen sig i alla/vissa moment (eller bli inspirerade av) är nyttiga för sammanhållningen.
T ex är bygget av Julles 92:a en sådan tråd som engagerat massor av människor utan att det behöver blir tjafs. Där kom det fram användare som nästan aldrig tidigare skrivit ett inlägg när det letades grejer och svar på frågor. Det kanske vi kan lära nåt av för våra egna trådar. Likaså den mest lästa tråden alla kategorier någonsin: GT750. Snacka om engagerat publikintresse!

Bägge dessa exempel handlar om att ”ödmjukt” berätta och föra ut en spännande historia på ett intressant sätt, inte bara att posta sina (ibland tykna) åsikter för att sätta en poäng i skrevet 😯 på nån annan.
”Storytelling” kallas begreppet inom modern marknadsföring, vilket är ett otroligt viktigt verktyg idag för ett företag. Som tur är har vi Värmlänningar det medfött… 😀

/D

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng