Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

Forum Övrigt Allmänt Andra ställen än SSK forumet Sv: Re: Andra ställen än SSK forumet

#32612
hotrodder
Deltagare

@ReinO wrote:

Jag hänger både här på forumet och på FB. Skriver nåt ibland, men om jag inte känner att jag kan tillföra nåt direkt, så är jag mest tyst. Höll lite koll på Walleros tråd, samt på tråden om hårdare regler och det är mycket beklagligt att det ska bli sån stämning. i övrigt känns det som att SAAB-entusiaster är relativt sammansvetsade ändå, även om det finns många som tycker och tänker helt olika.

Att geting.se la om och alla bilder försvann är ju det absolut tråkigaste som hänt, rent forumrelaterat tycker jag. Många bra bilder som försvunnit, framför allt i projekttrådar och guider. Jag tycker att vi tillsammans nu försöker få upp bilder på guidetrådarna igen, med andra hostingsidor. :TY

We can do it!

Jo det går säkert men hur ska man kunna veta det är nåt bestående. Jag har lasset med bilder upplagda på FB men visst, det är ju inte säkert att det hotellet är bestående heller. Säkrast är ju givetvis min egen hemsida där jag pröjsar för platsen för den lever ju så länge stålars kommer in, men min site är ju inte direkt som ett forum eller FB.
Nä vad jag menar med tråden är att det känns som om just det här forumet och formen det har idag går ner i intresse och tex. Saabklubbens sida på FB börjar ta över mer som en gemensam plattform.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng