Sv: Re: Angående 96 v6 bygge

Forum Övrigt SSR Angående 96 v6 bygge Sv: Re: Angående 96 v6 bygge

#81123
fuling
Deltagare

Jag har svårt att förstå hur ett slit/friktionsbelägg typ kopplingen skulle kunna strula med gamla och nya grejor. Det är liksom samma sak som bromasrna, där har vi ju också nya slitbelägg/backar och behöver vi byta skivor/trummor för det?
Men det kan vara så att de nya slit/friktionsbeläggen tål högre yttryck än de gamla, bara en gissning av mig.
Nästa sak är ju om det inte gick ock blanda gammalt och nytt så skulle jag ha hört det av min kopplings guru som hjälp mig med lameller mm.

Men hittar man en gammal solfjäder-tryckplatta så bör man kolla vad den ger för tryck-kraft mot lamellen. Kan ju så vara att det är en snik tryckplatta eller så har solfjädern tappat spänsten.

ps e98dsn, starta på 2an istället med det monster vrid du har så är det inga problem. 1an är sjukt låg i V4a-lådan. 1an är 17:1 och är på en ny std bil ca 12-14:1 och 2an i V4 lådan är ca 10:1

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng