Sv: Re: Antal Saab 99 Turbo 78 enl bilregistret

Forum Modellspecifika forum 90/99 Antal Saab 99 Turbo 78 enl bilregistret Sv: Re: Antal Saab 99 Turbo 78 enl bilregistret

#121588
porsche944
Deltagare

Jag kapar lite i tråden, med tanke på mötet i juni så tänkte jag föreslå de som INTE har sina bilar rätt försäkrade, dvs via MHRF. se till att montera strömfrånskiljare samt en 2 kg brandsläckare, denna monteras lämpligt i ett platjärn mellan de främre stolsfästena till höger stolen. Ta med foton fram, bak, sida, inredning,motorum mm, ett 15 tal bilder.

Ni som då är medlemmar i Svenska SAAB klubben, eller annan ansluten klubb till MHRF, ( ej turbo klubben) kan ju få era bilar besiktigade för en MHRF försäkring. Jag är nämligen besiktningsman för SAAB klubben. Hör gärna av er till mig innan så jag vet vilket intresse det finns.

Är ej kraven uppfyllda så blir det ingen besiktning.

MVH

Michael

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng