Sv: Re: Användare, Stjäror

Forum Övrigt Off Topic Användare, Stjäror Sv: Re: Användare, Stjäror

#103013
Martin
Deltagare

Tre saker. Ursäkta uppspaltningen, men jag vill vara tydlig.

Ett
Som jag skrev igår skulle beslut om ”stjärnsystemet” tas i kväll. Med omröstningen som grund, 11 röster för 20 röster mot, och min pejling av stämningen kring ämnet, blir beslutet att försöket med ”stjärnsystemet” avbryts med omedelbar verkan.

Två
Huvuddelen av Saabklubbens hemsida skall vara fri. Anx inlägg är ett trevlig exempel på hur hemsidan är tänkt att fungera. Från starten 1996 har tanken varit att Saabklubbens hemsida skall vara rekryteringsbefrämjande, faktaspridande, träffpunkt för Saabentusiaster samt kommunikationskanal för Saabklubben. Det gäller än.
Efter 10,5 år i rad som webmaster kommer jag mycket snart att avveckla webbmästeriet. Det får helt enkelt räcka för min del… Därefter ligger beslutet hos den nya styrelsen.

Tre
Om stämningen.

  • Det är ledsamt att några upplever klimatet som tråkigt. Det måste vi komma tillrätta med. Förslag är mycket välkomna.
  • Chatten infördes för att ge utrymme för spontant snack vid sidan av. Mycket få använder den. Varför?
  • Hårdare moderering infördes för att få ett renare och mer faktakoncentrerat forum. Flera har saknat det. Är det rätt väg?

Resten får ni fylla i….

PS
Synpunkter från användare är mycket ovanliga. De är mycket viktiga. En av pedagogikens grundregler är att feedback (FB) är bra. Positiv FB är förstås trevlig, och negativ är bättre än ingen alls. De flesta åtgärder förbigås med tystnad, och man kan lätt undra om en förändring är bra eller dålig. Oavsett om det är en regelförändring eller en teknisk förändring.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng