Sv: Re: Appendix K på svenska?

Forum Övrigt SSR Appendix K på svenska? Sv: Re: Appendix K på svenska?

#85665
jan.n
Deltagare

Draften ä ett häfte med specifikationer o foto från just din bil. Det finns speciella besiktningsmän för detta. En vagnbok att skriva tävlingsbesiktningens synpunkter och anmärkningar måste också finnas när du kör i Sverige. Bilen måste besiktigas på SBP vartannan år om du ska åka KRC eller motsvarande veteranklass. Innertaket har jag aldrig sett att nån har tatt väck. Det ska vara stil på ekipagen. Enligt uppgift på rallyklassikerna.nu kommer SBF inte att översätta App-k from -05. V4 bromsar och du är i nationella klassen. Stålknutar OK. TT 7:38 Spec I låda utan diffbroms. Sportförgasare eller Lanciaförgasare, inte sonettförgasare. Vanlig enkel är naturligtvis OK. Max 71,… kolvar.(Här kommer samvete och förmåga att verka övertygande in) Ej strokad vev.
De foto som bilen är draftad med måste överensstämma med det verkliga utseendet. Mycket noga på kontinenten. Inte så mycket som ett luftfilter får skilja.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng