Sv: Re: Är det slut nu för Saab??

Forum Övrigt Allmänt Är det slut nu för Saab?? Sv: Re: Är det slut nu för Saab??

#129735
nbottning
Deltagare

Om man pratar med grabbarna på verkstaden där jag jobbar säger dom att kvaliteten stiger hela tiden. Där är man övertygad om att om inte GM hade kommit in i bilden när dom gjorde det hade det gått illa. Man är lika säker att nästa räddning kom i och med etanolen.

Men visst GM blöder och sverige är et litet land i periferin, uppbackningen från GM är inte alltid den bästa för oss som jobbar inom ÅF-leden.

Vad gäller motorproblemen ska vi komma ihåg att sk. ”oilsludge”-problem är inget saab är ensamma om. Man står och bänder i och ur motorer för brinnande livet på tex. Toyota. Däremot finns inte problemet kvar för SAAB from 2004.
Saab införde en åttaårig motorgaranti och har väl skött detta rätt bra i de flesta fall. Om än att man ställer höga krav på att servicar skötts osv.

Vidare finns ju idag så mycket problem i bilar som vi slapp förr. CAN-buss-system, högprestandadieslar, xenonljus, osv…
Bilarna leverear mer på alla plan men krånglar därefter. Jag som dagligen jobbar med rätt nya bilar på en ”originalverkstad” blir ju mörkrädd. Ser bara alla problem och är glad att jag åker runt i en Audi från -93 🙂
Vi säljer 8 bilmärken och jag har prickat in ett annat, fast jag har ju 95.an iofs…

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng