Sv: Re: Är det värt att handla på Biltema?

Forum Övrigt Allmänt Är det värt att handla på Biltema? Sv: Re: Är det värt att handla på Biltema?

#121867
stefan
Deltagare

jag är ingen vän av Biltema men man ska komma ihåg att de inte tillverkar nåt själva utan den enda anledningen till låga priser är ett medvetet val med låg marginal.
Mycket kommer från Asien men inte allt, Tänddelar år precis samma italienska grejer som alla andra har, en del framvagnsdelar är Ocap, samma där, hjullager är i vissa fall samma märkeslager som vilken som helst. osv osv. Så man kan inte dra allt över samma kam utan man får som konsument göra sitt eget val.
Många tror ju stenhårt på att det är Statoils olja i dunkarna bara för att de har sett likadana ut men vad är det som säger att det inte är nån annan som packar Statoils oljor i Sverige……..En del stora oljebolag köper faktiskt in såna här konsumentprodukter även om dom nu själva pumpar upp olja nånstans.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng