Sv: Re: är det värt med sportdämpare???

Forum Modellspecifika forum OG900 är det värt med sportdämpare??? Sv: Re: är det värt med sportdämpare???

#188683

esak
Deltagare

Det beror ju alldeles på i vilket skick dämparna som sitter där är i. Hur långt har bilen gått, är dämparna bytta Nångång tidigare? För 2000 styvt får du Monroe Reflex och de duger gott till vardagskörning. Upplevs som nåt strå vassare
än originadämparna för turbobilar enligt mig. Har dom på min svarta, riktigt mycket dämpare för pengen. På min röda sitter det bilstein sport, och visst är dom stummare och bilen är överlag mer sportig i sitt uppträdande. Kul som fasen på slingriga vägar, mindre kul på gropiga ombyggnadssträckor med vägbulor och helvete.

Sen om budgeten är tight kan du ju börja med fjädrar och om bilen upplevs gungig så blir dämpare en senare fråga. Men för att svara kort: är dina dämpare dåliga nu – byt! Det blir inte bra väghållning bara för att du sänker bilen, om dämparna ändå är slut.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng